Merhaba, bu yazıda sizlere İnstagram, Facebook , Twitter ve YouTube üzerinden takipçi veya abone  kasmanın en kolay yolunu göstereceğiz. Bu yöntem ile takipçi veya abone kasıp, daha sonra popüler olabilir, hatta reklamlar alıp para bile kazanabilirsiniz.

takipci


  Taktiği kısaca açıklamak gerekirse, kullandığımız sistem bir bot. Biz bir hesap açıyor, o bota bağlıyoruz. Biz gündelik işlerimiz ile uğraşırken o arka planda bize ''coins'' kasıyor ve bizde bu coinsler ile kendimize takipçi talep ediyoruz.
 1 coins = 1 Takipçi veya 1 Abone demek



 Şimdi gelin daha detaylıca açıklayalım. Kullandığımız sitenin adı ''SocTop''.

► Site: SocTop  (Eğer bu linkten kaydolursanız size 25 coins veriyor.)

  Yukarıdaki link'e girip sol üstteki ''Sign Up'' butouna basıp e-mail hesabımızı, altınada oluşturacağımız hesabın şifresini giriyoruz ve kaydımızı tamamlıyoruz. Daha sonra ''Login In'' butonu aracılığı ile oluşturduğumuz hesapta oturum açıyoruz.Oturum açtıktan sonra sol altta gördüğünüz üzere size hesabınızı onaylamınız gerektiğini, onaylarsanız 25 coins vereceğini söylüyor. Kaydolurken kullandığınız e-mail'in gelen kutusuna gidip hesabınızı onaylıyorsunuz.

 Takipçi kazanmak için ise  öncelikle sisteme hangi hesaba takipçi veya abone kazanmak istediğinizi bildirmeniz gerekiyor. Bunun için de  sol üst köşedeki '' Add a Task '' butonunu tıklayıp hesabımızın linkini
(ör= www.instagram.com/hesapadı şeklindeki link ) oraya yapıştırıyorsunuz. Zaten daha sonra sistem hesabın hangi sosyal medyaya ait olduğunu tespit ediyor. Hesabınızı oraya yapıştırdıktan sonra kazanmak istediğiniz takipçi miktarını seçiyorsunuz. Kaç coins'iniz varsa o kadar seçebiliyorsunuz. Seçtikten sonra  ''Okay'' deyip takipçi kazanmaya başlıyorsunuz. Coins miktarınız, takipçi talebiniz doğrultusunda azalıcak. Daha fazla takipçi ve coins için şunları yapmalsınız:
Sitede sol tarafta bulunan ''SocTop Bot'' sekmesine tıklayıp botu indirip kurun. Daha sonra kendinize fake bir hesap açın.(Hangi sosyal medyada takipçi kazanmak istiyorsanız o sosyal medya hesabını açın). Ardından açtığınız hesap ile indirdiğiniz bota giriş yapın.
soctop

Artık o fake hesap, bot oluyor. Başkalarını takip ediyor ve size karşılığında coins kazandırıyor. Birden fazla hesap ekleme şansınnız da var.

Etiketler:
sosyal medya takipçi, takipçi, fallower, abone, free fallower, instagram, facebook, twitter, vk, youtube, youtube abone kasma hilesi, abone kasma, abone kasma hilesi 2017, takipçi kasma hilesi 2017, instagram takipçi hilesi, instagram takipçi kasma 2017, instagram takipçi kasma hilesi 2017, facebook takipçi kasma, bot, takipçi botu, abone botu, sosyal medya, twitter takipçi, retweet, fallowing